FORGOT YOUR DETAILS?

Om oss

Vi som arbetar på ScandClinic

ScandClinic - Playa flamenca
Skandinavisk Vårdcentral

ScandClinic är en privat vårdcentral i Playa Flamenca straxt söder om Torrevieja på Costa Blanca i Spanien. Till oss kan du komma för lättare akuta besvär samt för uppföljningar av kroniska sjukdomar. Vi erbjuder även sjukgymnastik, rehabilitering samt årliga hälsokontroller och företagshälsovård. För dig som är skriven i Sverige finns möjlighet att få viss vård betald via försäkringskassan. Läs mer på sidan om vårdkostnader. 

Vi arbetar på samma sätt som vid en vanlig vårdcentral i Sverige och hoppas du ska känna dig som hemma hos oss. Skulle det vara så att du behöver uppsöka spanskt sjukhus eller bli remitterad vidare kan vi hjälpa till att förmedla tolk. 

För samtalsterapi jobbar vi tillsammans med KBT-Samtalsterapi.es som finns i våra lokaler. Läs gärna mer på deras sida här.

VI SOM JOBBAR HÄR
Andreas Bengtsson, 
Legitimerad Läkare

Utbildad vid Linköpings Universitet. Arbetar som ST-Läkare vid Karolinska Sjukhuset i Huddinge inom Geriatrik med Primärvårdsinriktning. Har nu uppehåll i sin specialisttjänstgöring för att öppna ScandClinic. 

Maria Haro
Legitimerad Sjuksköterska

Utbildad Sjuksköterska med vidareutbildning till Diabetessköterska. Lång erfarenhet från både primärvård och hemsjukvård. Maria arbetar med blodtrycks och diabetesmottagning.

John Bengtsson
VD/Administrador

Tidigare arbetat som projektledare inom Scania i Södertälje. Arbetar nu med verksamhetsutveckling och sjukvårdsutveckling.

Carolina Björfjäll
Reception

..

Agneta Byrhult

Medicinsk Sekreterare

..

Eva-Lena Arvidsson
Medicinsk Sekreterare

..

TOP