Små kliniker och ett 
tight team

ScandClinic har idag tre vårdcentraler i Spanien, två på Costa Blanca och en på Costa del Sol. All vår administrativ personal sitter på samma ställe och vi arbetar likvärdigt på alla vårdcentraler. Vi är ett tight team som hjälper varandra och arbetar tillsammans. 
Alla kliniker är ganska små och har en receptionist, en undersköterska, en sjuksköterska och en eller två läkare, beroende på vilken tid på året det är. På hösten och våren ökar vi kapaciteten eftersom det brukar komma flera patienter, då många pensionärer bor här på vinterhalvåret. 

Hos oss är alla välkomna

Vår filosofi är att alla patienter är välkomna, oavsett vad de söker för. Vi anser inte att någon söker vård i onödan, vill du besöka en läkare ska du ha rätt till det. I Sverige kan det tyvärr vara svårt att få en tid, här är det tvärtom. Upplever vi ett ökat tryck bemannar vi med personal för att kunna ta hand om patienterna. 
Våra medarbetare brinner för patientkontakt och patienterna tycker att det är en trygghet att vi finns här. Vi får mycket positiv feedback från våra patienter. Även om den spanska vården är bra kan det vara problem med kommunikationen om man inte kan prata spanska.

Vi som jobbar administrativt:

Minna

Verksamhetschef

John

Verksamhetschef

Christian

Tidsbokning


Suvi

Tidsbokning

José Manuel

Ekonomiansvarig & Jurist

Gina

Medicinsk sekreterare

Eva-Lena

Ekonomi & Medicinsk sekreterare

Lorena

Ekonomi

Fabiana

HR