Svenska vårdcentraler i Spanien

Vi erbjuder både drop in och bokade tider

Snabb och professionell sjukvård på Costa Blanca
och Costa del Sol 

På våra kliniker arbetar vi enligt samma principer och standard som på svenska vårdcentraler. Vi erbjuder Drop in- och planerade tider, provtagningar och hälsokontroller.
Är du skriven i Sverige kan du få vårdkostnaden betald av Försäkringskassan enligt reglerna för nödvändig vård utomlands. Då kostar besöket 20€, administrationen med Försäkringskassan sköter vi.
Är du resident eller skriven i ett annat land kostar ett läkarbesök 65€. Till dig erbjuder vi även förmånliga vårdabonnemang.   

Välkommen att besöka våra kliniker i Guardamar, Playa Flamenca och Fuengirola. 

Vårdabonnemang för residenta och reseförsäkring för turister

Vårt vårdabonnemang kostar från 11€ per månad. Då betalar du endast 20€ för att besöka en läkare och 10€ för ett besök hos en sjuksköterska. Vi har ingen begränsning på antal besök per år. Abonnemanget tecknar du enkelt i vår reception. 

Är du turist och har en reseförsäkring är du varmt välkommen till någon av våra kliniker. Om villkoren i din försäkring täcker vårdbesöket betalar du ingenting. Vi hanterar betalningsprocessen mot ditt försäkringsbolag. Glöm inte att kontrollera villkoren för din reseförsäkring och göra en skadeanmälan till försäkringsbolaget. 

Alla pratar svenska

Alla våra läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och receptionister pratar svenska. Att förstå och kunna göra sig förstådd upplever våra patienter som en stor trygghet. Ett besök hos oss är ingen skillnad mot ett besök på en vårdcentral i Sverige, det fungerar precis likadant. 

Våra patienter berättar

Baserat på Facebookrecensioner

Trevligt bemötande och snabb hantering. Från att vi klev in i receptionen och tog en kölapp, så tog det ca 15-20 min innan vi var klara och läm- nade kliniken och kunde hämta ut medicinen i apoteket som ligger i samma hus som vårdcentralen. 

Uppskattar verkligen att ni finns för oss här nere! Trevligt bemötande och ”ombry” som man säger i norra Sverige! Tack! 

Trevlig och fräscht, kunnig personal och en stor hjälp att de finns när man behöver sjukvård i ett annat land. Ska definitivt gå dit igen om jag behöver.