Carola är vår nya sjuksköterska

Vi är så glada över att Carola har börjat arbeta som sjuksköterska hos oss! Hon började som timvikarie, men har beslutat att vara kvar då hon trivs så bra både hos oss på kliniken och med sitt nya boende. 


Om du besöker kliniken är det mycket möjligt att det är vår nya sjuksköterska Carola som kommer att ta hand om dig.
– Min roll på ScandClinic är att arbeta i team med de andra kollegorna och ge patienterna den hjälp och trygghet som behövs. Jag genomför provtagningar, ger injektioner, såromläggningar, vaccinationer, öronspolningar, assisterar läkaren vid behov, administrativt arbete som svara på mail och gör bokningar bland mycket annat.
 
Orsaken till att hon hamnade här i Spanien var en kombination av rehabilitering efter en whiplashskada och en "time-out" i livet.
– Väl på plats här erbjöd jag min hjälp som timvikarie för att avlasta personalen här på ScandClinic vid behov. Nu trivs jag så bra, både på kliniken och med boendet i Spanien så jag har nu tagit beslutet att vara kvar här på obestämd tid.
 
Carola berättar att det bästa med hennes jobb är teamarbetet med härliga kollegor plus alla givande patientmöten, varav många är återkommande till exempel vid såromläggningar och provtagningar.
 – Att bo och arbeta i Spanien i detta klimat med ljuset, solen och närvaron till havet är verkligen livskvalitet man får energi av.
 
Varmt välkommen till gänget Carola!

Vi förbättrar tillgängligheten med utökade telefontider