Upplev vår nya konstutställning på kliniken i Playa Flamenca

Har du som besökt oss på kliniken i Playa Flamenca och märkt någon skillnad? Sedan en dryg månad tillbaka har vi en permanent utställning av konstnärerna Orion Righard och Ingrid Forfang.
– Vi satt och funderade och blev sugna på att ställa ut på ScandClinic i Playa Flamenca. Lokalen är trevlig och påminner om ett galleri, säger Ingrid.
 
Hon berättar att de båda vill att konst ska beröra och tycker att det passar bra i en hälsomiljö.
– Det vi har tänkt på ScandClinic är att det inte får vara för negativt eller läskigt, bilderna är kärleksfulla. Vi har valt finurlig konst med positiva frågor kring livet. Patienterna som sitter i väntrummet ska kunna tänka sitt kring bilderna.
 
Ingrid tycker det är spännande och kul att hitta på någonting nytt.
– Vi har våra uttryck som vi inte har tummat på det i detta projekt. Orion arbetar mycket med det tecknade språket, innerliga teckningar med medmänskliga frågor. Han skildrar ofta den söta kungen med hans son, som är den kloka. När jag fyllde 50 tog jag fram 50 bilder jag målat genom tiderna i projektet Mitt i livet, som jag har behandlat på nytt. Jag har valt ut några av dessa som jag ställer ut på ScandClinic.
 
Varmt välkomna förbi kliniken i Playa Flamenca och titta på utställningen.

Läs mer om Orion och Ingrids konst!

Fötter i Balans : Anna Haglund heter jag och är Diplomerad Medicinsk Fotterapeut via Axelsons Institut i Stockholm. Jag hyr lokal på ScandClinic i Guardamar och öppnar 1 augusti. Målet med den medicinska fotvården är att förebygga, lindra och behandla komplikationer som påverkar dina fötter. Boka: fotteribalans@gmail.com