Möt José Manuel – vår klippa på kontoret

Att driva tre vårdcentraler i Spanien skulle inte vara möjligt utan våra spanska kollegor på kontoret. De ser till att vi följer alla landets regler och lagar samt tar hand om ekonomin och våra medarbetare. En av dem är José Manuel, ekonomiansvarig och jurist.  


José Manuel har nu varit en uppskattad kollega på ScandClinics kontor i två år. Tillsammans med sina spanska kollegor Lorena och Fabiana är det han som har hand om funktionerna ekonomi, juridik och HR. De två förstnämnda är José Manuels ansvarsområden.
– Jag tar hand om skattedeklarationer, kontroll av bokföringen och upprättar ekonomiska rapporter. Eftersom jag är advokat ansvarar jag för juridiska företagsfrågor. Jag arbetar även med anställningskontrakt, löner och socialförsäkringar.
 
Innan han kom till oss arbetade han med liknande frågor i Playa Flamenca, i närheten av vårt kontor.
– ScandClinic erbjöd både bättre villkor och en trevligare arbetsmiljö.

Det bästa med arbetet berättar han är att alla utan tvekan arbetar efter filosofin att erbjuda hög kvalitet på vården och ta hand om människor samt förtroendet som finns hos både ägarna och kollegorna.
– Mellan ägare, medarbetare och samarbetspartners råder det full transparens. Det tror jag är grunden till att vi alla kan identifiera oss med företaget och arbeta tillsammans mot en gemensam målsättning.
 
Slutligen José Manuel, vilken är din favoriträtt i det spanska köket?
– Asturian fabada och inte att förglömma, skaldjuspaellan och kaninpaellan som min fru lagar.
 
Tack José Manuel för att du är en så viktig kugge i ScandClinic-familjen!